Tag: start-up

Oh My Girl – I Know [Han]

Title: I Know
Singer: Oh My Girl 승희,지호,비니 (오마이걸)
Album: Start-Up OST


Hangeul:

떠올린 네 모습 너의 향기
그렇게 그렸던 네 눈빛이 다가와
이 시간이 멈춘 것 같아

이 따뜻함을 간직하기엔
너무 많이 돌아오지 않았나
그래도 난 너와 함께이고 싶은데

Cause I know 너와 함께한
시간들이 있어서 견딜 수 있어
숨죽여 네게 다가가 내 마음을 전하고 싶어
너도 나와 같다고 내게 속삭여줘
I’ll be waiting for you

나의 진심이 닿을 때까지
더 가까이 다가가고 싶었어
늦더라도 언제든 난 준비돼 있어

Cause I know 너와 함께한
시간들이 있어서 견딜 수 있어
숨죽여 네게 다가가 내 마음을 전하고 싶어
너도 나와 같다고 내게 속삭여줘
I’ll be waiting for you

Want you, want you
이렇게 너를 원해
감출 수 없어 너를 향한 내 맘을
조금 늦어도 괜찮아 I will be fine
I’m still waiting for you

Cause I know 너와 함께한
시간들이 있어서 견딜 수 있어
숨죽여 내게 다가와 날 기다리고 있었다고
나도 너와 같다고 속삭여 줄 거야
I’ll be waiting for you

My thoughts on Start-Up drama

Notes: I’ll be updating this post from time to time ;)

Any of you watching this drama? I started watching it last Thursday and totally fell in love with it. Memang dah plan to watch it sebab ada all my favorites = Suzy, Nam Joo-Hyuk, Kim Seong-Ho and Kang Hana.

Drama ni tunjukkan semua orang ada struggle mereka tersendiri, despite apa yang orang nampak atau sangka. Contoh macam watak Won In-Jae.. mesti orang hanya ingat Seo Dal-Mi je yang struggle sebab dia tak kaya macam In-Jae. Padahal she has her own struggle. Dia hanya anak tiri, which makes her tak significant pada ayah tiri dia. Then whatever dia buat, walaupun she gave her best, orang susah nak kredit benda tu, as people will always assume itu semua sebab ayah dia kaya. Dia kena work harder just to prove herself.

And ho ho ho. Let’s talk about how adorable Nam Do-San is! Cute/handsome nerd. Susah nak cari woo. And also, from experience as a developer myself, selalu nya kalau yang handsome ni, terlebih confident ada lah. Takde maknanya nak innocent macam tu hahaha. Tapi anywayyy… how can you resist that cuteness?! *dreamy eyes on Nam Joo-Hyuk*

Read more…

Just be the awesome you

Today I start tengok drama “Start-Up” staring Bae Suzy (as Seo Dal-Mi), Nam Joo-Hyuk (as Nam Do-San) and Kim Seon-Ho (as Han Ji-Pyeong). And banyak scene in the drama where Ji-Pyeong bagi harsh comments towards Do-San. Yes, memang nampak banyak incompetency Do-San ni especially in soft skills… thus ada satu scene tunjuk quote ni.

And of course I can relate. My career hasn’t been that smooth sailing too. I’m incompetent and lacking in many things, especially in soft skill. Unfortunately this is benda paling mudah nak hentikan you from being promoted or advance in your career. Sometimes it doesn’t matter how hard you work… *sigh*

Read more…