Tag: secretwhisper

Guide To a Better Life

Saje nak share cerita and tips yang insiring ni. Randy Pausch 47 tahun, seorang pensyarah computer science di Mellon Universityhe telah meninggal dunia akibat pancreatic cancer, pada tahun
Read More

Kasih Sayang Terbaik

Pada suatu hari, seorang murid bertanya kepada gurunya. Ketika itu, guru tersebut sedang mengajar tentang kasih sayang. Pelajar: Cikgu, macam mana kita nak pilih seseorang yang terbaik sebagai
Read More

Karangan Melampau

Haaa… tak kira.. I tau mende ni dah season, tapi tetap nak share ngan korang semua. Karangan ni dipetikan dari Majalah UJANG terbitan pd tahun 1994… Pagi itu
Read More